Esküvős oldal - Bailar Tánciskola Szentendre

Pomáz
Szentendre
Leányfalu
Tánciskola
2006. óta Szentendrén
Bailar Tánciskola
Szentendre, Pomáz, Leányfalu
Szentendre, Pomáz, Leányfalu
Bailar
Szentendre, Pomáz, Leányfalu
Bailar Tánciskola
Bailar Tánciskola
Tartalomhoz ugrás
Párban igazi az élet...

Legyen bármekkora esküvő, az biztos, hogy mindenki táncolni fog. Ahhoz, hogy ez vidám és önfeledt legyen, célszerű egy kis tánctudással is bírni. Ebben nyújt segítséget tánciskolánk és az itt oktató tanárok. Legyen keringő, tangó, rocky, néptánc vagy bármilyen más tánc, hívjon minket és segítünk elsajátítani azt. A nevezetes napon pedig Önök lehetnek esküvőjük legjobb táncosai. Időpont és helyszín megbeszélés szerint. Konkrét ajánlatért keressen minket telefonon!


„Első Tánc” Esküvői csomagok

Sok párosnak tanítottunk már esküvői első táncot. Ígérjük, hogy a tanulás stressz-mentes lesz."

Minden évben több felkérést kapunk e-mailben és telefonon menyasszonyoktól és vőlegényektől. Azt kérik tőlünk, hogy tanítsunk nekik valami különlegeset és megfelelőt az esküvőjükre első táncként.ánk segítségével nem csak azt tanulják meg, hogy hogyan kell letáncolni egy betanult koreográfiát, hanem azt is, hogy hogyan kell magabiztosan járniuk, mozogniuk az táncparketten.

Tánciskolánk egy már jól bevált esküvői csomagot kínál a nagy napra készülő pároknak. A csomag magánórákat tartalmaz, melyeken a saját tempójukban sajátíthatják el az „Első Táncot”. Ezen az esküvőn, az éjszakán, a ragyogásban, Önök lesznek a csillagok!

Mennyibe kerül?
Esküvői csomag (4 magánóra):  10 000 Forint + terembér/alkalom (saját termünkben nincs teremdíj)
A regisztráció során megvásárolhatják az esküvői csomagot(általában 4 alkalom). Ekkor egyeztetünk időpontot és foglaljuk le a tánctermet is. Számlaképesek vagyunk, ezért kérjük, hogy számlaigényüket előre jelezzék, melyet a betanítás végén állítunk ki.

Meddig tartanak az órák?
Minden óra 60 perc hosszú. Két alkalom között szükséges lehet egy hetet kihagyni. Természetesen gyakrabban is igénybe lehet venni az órákat, de tapasztalataink szerint célszerű az 1 hét–1 alkalom gyakorlatot követni.

Milyen zenét érdemes választani?
Ez talán a legnehezebb kérdés. Határozott ritmusú dalra könnyebb táncolni. Ilyen rendszerint az angolkeringő, a bécsi keringő, a tangó, a rock and roll, a csárdás vagy a szamba. Sok nagyon szép és romantikus dal szóba jöhet, azonban ezekre általában nehéz táncolni.azt javasoljuk, hogy válasszanak egy normál ütemű dalt, ami körülbelül 2-3 perc hosszú, vagy esetleg 2-3 perc után elhalkul.


A zene kiválasztásakor lehetnek konkrét elképzeléseik, melyekhez mi elkészítjük és megtanítjuk a koreográfiát. Ha viszont nincsenek elképzeléseik, mi segítséget nyújthatunk a zene megtalálásában is. Az „Első tánc” csomag olyan, mint az esküvői ruha. Az aktuális párra szabott koreográfiát és zenét biztosítja.

Ha úgy döntöttek, hogy egy kiválasztott dalra szeretnének táncolni, akkor kérjük, hogy még az egyeztetéskor juttassák el hozzánk (CD-n, usb-n vagy akár e-mailben), hogy az első órán már erre tudjanak gyakorolni. Ha több dal van, amely tetszik Önöknek, de nem tudják eldönteni, hogy melyik dal lenne a legjobb választás, hozzák el mindet és mi segítünk a választásban.

Mit viseljenek az órákon?

A legjobb, ha kényelmes ruhát és cipőt viselnek az órákon.Érdemes lehet "próbaképpen" az esküvői cipőt is elhozni. Természetesen nem kell állandóan benne táncolniuk.

Mit tegyek, ha szeretném jól táncolni az esküvői koreográfiámat?
A Standard Esküvői csomag keretében négy alkalom alatt megtanítjuk Önöket az adott tánc alaplépéseit, és azt, hogy mindezt hogyan kell a kiválasztott zenéjükre táncolni. A végeredmény eléréséhez azonban szükséges, hogy az órákon kívül is gyakoroljanak.
Akik egy teljes műsorszámot szeretnének bemutatni a nagy napon, egy komplett koreográfiát tanítunk be.

Szükség esetén a Standard csomag után lehetőséget biztosítunk további órák megvásárlására is, mely a magánórák ártáblázata alapján vehető igénybe.
Javasoljuk, hogy a képzést legalább az esküvő előtt 2 hónappal kezdjék el.

Néhány jó tanács, az esküvői tánc megtanulásához:
Ne várjanak az utolsó pillanatig. A legtöbb ember úgy érzi, hogy elég egy pár nappal előtte megkeresni egy tánctanárt. Sajnos ez így nem fog működni. Szinte biztos, hogy az ünnepi készülődés nagyon besűrűsödik az időpont közeledtével. Se tanulni, se gyakorolni nem lesz idejük. Több éves gyakorlatunk és az eddigi esküvős  párok számunkra azt bizonyították be, hogy ha nem kezdjük el időben, bizony nem sikerük megvalósítani a kitűzött célt.feledjék, hogy a vidáman táncoljanak! Felejtsék el a közönséget, és csak egymással osszák meg a pillanatot. Ha Önök magabiztosan a megtanult tánclépéseket adják elő, a siker garantált.

Ha bármilyen kérdésük van az esküvői csomagokkal kapcsolatban nyugodtan keressen meg minket e-mailben vagy telefonon.

Hogyan hozhatnak össze egy találkozót velünk?
Találkozóért forduljanak közvetlenül Boda Krisztiánhoz az alábbi elérhetőségeken:
e-mail: info@bailar.hu,
telefon:06/20-428-1140.

Választhatnak időpontot hétfőn, kedden, szerda, csütörtök, pénteken 18:00-20:00-ig, szombaton 10:00-11:00-ig.

Képek esküvőseinkről:

© 2017 Created with WebSite X5 v13
CÍMÜNK:

Forma Studió
2000 Szentendre,
Dunakanyar krt.46.

ÓRÁINK:

Magánórák: Hétfő - Csütörtök: 18:00 - 21:00
Bachata órák: Hétfőn: 18:00 - 21:00
Salsa órák:   Szombat: 15:00 - 19:00
Jelentkezés +36 20 428 11 40
Email cím: info@bailar.hu
Email cím: info@bailar.hu
            bkiky@bailar.hu
Vissza a tartalomhoz